Het leven is een voortdurend veranderend proces. Door een scheiding word je plotseling geconfronteerd met een verandering waarop je soms geen invloed hebt. Dit kan je leven behoorlijk op kop zetten of negatief beïnvloeden.

Yvoor is een Stichting die zich met name richt op ondersteuning van kinderen, jongeren, ouders en gezinnen die te maken hebben (gehad) met een (complexe) scheiding.

Yvoor streeft er naar om door een diversiteit aan specialismen, een zo veel mogelijk op maat gemaakt programma te kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat we samen met jullie als ouders of samen met jou als kind/jongere, tot een acceptabele oplossing kunnen komen. Wij hebben altijd vertrouwen in de capaciteiten van de mensen die bij ons komen. Je mag van ons verwachten dat wij eerlijke en respectvolle, soms ook confronterende doch professionele ondersteuning bieden.

Ons team is erop gericht om tot het uiterste te gaan om te komen tot meer inzicht, gedragsverandering en op die manier een positieve draai te geven aan de bestaande situatie. Op de website vind je een uitgebreide omschrijving van ons aanbod. Neem de tijd om te kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen.

Vind je geen antwoord op jouw vraag of wil je liever even overleggen over je persoonlijke situatie, neem dan gerust contact met ons op. Onder het kopje ‘contact’ staan alle gegevens die nodig zijn om ons te kunnen bereiken.
Wij zullen samen met jou kijken of we een antwoord op je vragen kunnen vinden.

Misschien tot ziens!